Home » Betonstaal

 

Betonstaal

Heeft u betonstaal nodig? Als u met beton gaat werken, is het aangewezen om doeltreffend en verstandig aan de slag te gaan. Beton kan drukspanning goed verwerken, maar het opvangen van de trekspanning is veeleer lastiger. Door betonstaal te implementeren, kan u deze trekspanning beter opvangen. Bij J. van der Walle bestelt u het eenvoudig en profiteert u van een korte levertijd.

  • Levering op locatie binnen 24u
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Afname volledige lengtes niet verplicht
  • Wij maken voor u alles op gewenste maat
  • Transportdienst mogelijk

Betonstaal in alle soorten en maten

Als specialist in de metaalhandel bieden wij allerlei verschillende soorten betonstaal en constructiestaal aan. Zo kan bijvoorbeeld een betonstaalmaat uw zware constructies aanzienlijk verstevigen. Bij ons bepaalt u zelf de afmetingen, de draaddiktes en de maasgroottes. U wilt toch niets liever dan werken met toepassingen die precies passen in uw gehele constructie? Houdt u naderhand toch nog staal over? Of heeft u nog andere oude metalen en schroot? Lever deze bij ons in en ontvang de dagwaarde contant terug.

Ook voor de verwerking en bewerking van metalen leveren wij diverse producten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u uw betonproducten bij ons bestellen als particulier of als bedrijf? Neem dan contact met ons op door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Wij houden altijd een aanzienlijke voorraad aan waardoor wij snel kunnen inspelen op de wensen en bestellingen van onze klanten. Daarbij maken wij ook maatoplossingen. Bij vragen mag u ons bovendien altijd een e-mail sturen.

Wij zijn ook leverancier van industriële metaalverf, slijpschijven, electroden, lasbochten en bouwstaalmatten.