Home » Bouwstaalmatten

 

Bouwstaalmatten

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier waar u bouwstaalmatten of betonstaalmatten kunt aanschaffen? Wanneer u met een grote klus bezig bent, kan het zo zijn dat u bouwstaalmatten nodig heeft. Zo komen bouwstaalmatten bijvoorbeeld goed van pas wanneer u betonwanden of -vloeren aan wilt leggen. Door bouwstaalmatten te gebruiken, wordt de trekkracht van het beton opgevangen. Bestel uw producten vandaag nog bij J. van der Walle!

  • Levering op locatie binnen 24u
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Afname volledige lengtes niet verplicht
  • Wij maken voor u alles op gewenste maat
  • Transportdienst mogelijk

Bouwstaalmatten in alle maten

Als professioneel staalleverancier leveren wij bouwstaalmatten met verschillende maasgroottes en draaddiktes. De standaardafmeting van een betonstaalmat bedraagt 5.00 m x 2.00 m. Zo bieden wij verschillende groottes van mazen in ons gamma:

  • 50 mm x 50 mm
  • 75 mm x 75 mm
  • 150 mm x 150 mm

Natuurlijk kunnen wij ook betonstaalmatten met andere afmetingen, maasgroottes en draaddiktes leveren. Wij werken hiervoor met de afmetingen die u doorgeeft. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u aan de slag gaat met materiaal dat perfect past in uw toepassing. Deze betrokken en persoonlijke dienstverlening maakt het werk voor u een stuk efficiënter en doeltreffender.

Ook voor de verwerking en bewerking van metalen leveren wij diverse producten.

Profiteer van onze razendsnelle levering

Wanneer u besluit uw bouwstaalmatten bij ons te bestellen, geniet u van een korte levertijd. Omdat we al onze materialen in grote getalen op voorraad hebben, kunnen we de levering van uw betonstaalmat direct na het bestellen starten. Heeft u niet voor onze standaardafmetingen gekozen, maar speciale afmetingen doorgegeven? Dan worden deze voor u besteld of op maat gemaakt. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan betonstaal of wilt u graag een bestelling doorgeven? Neem dan contact met ons op door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl.

Wij zijn ook leverancier van industriële metaalverf, slijpschijven, electroden, lasbochten en bouwstaalmatten.