Home » Kokerprofiel gegalvaniseerd Oost-Vlaanderen

 

Een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal

Heeft u een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal nodig voor uw werk in Oost-Vlaanderen en wilt u graag een product van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen? Dan is J. van der Walle uit Hulst de specialist die u zoekt. Al meer dan dertig jaar zijn we actief in de metaalhandel, waardoor we u van deskundig advies en de beste producten kunnen voorzien. Hoewel we gevestigd zijn in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen, bezorgen we uw gegalvaniseerd kokerprofiel ook graag in West- of Oost-Vlaanderen.

  • Levering op locatie binnen 24u
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Afname volledige lengtes niet verplicht
  • Wij maken voor u alles op gewenste maat
  • Transportdienst mogelijk

Een gegalvaniseerd kokerprofiel laten bezorgen in Oost-Vlaanderen

Wij staan bekend om onze klantgerichte en betrokken aanpak en worden daarom ook graag door onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen ingeschakeld, bijvoorbeeld voor een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal. Natuurlijk is onze metaalhandel ook in te schakelen voor andere staalprofielen. Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden of ontdek ons volledige aanbod op de website.

Ook voor de verwerking en bewerking van metalen leveren wij diverse producten.

Schakel ons ook in als particulier

Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbare metaalhandel? Ook dan zijn we u graag van dienst. Ontdek ons complete assortiment en stuur een e-mail met daarin uw wensen naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Ook maatwerk regelen we graag voor u. We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen. Wacht daarom niet langer en neem contact op met onze specialisten.

Wij zijn ook leverancier van industriële metaalverf, slijpschijven, electroden, lasbochten en bouwstaalmatten.