Home » Rvs lasbocht

 

Rvs lasbocht

Met een rvs lasbocht kunt u op een gemakkelijke en flexibele manier stalen constructies maken en verbinden. Bij J. van der Walle zitten we inmiddels meer dan dertig jaar in het vak en hebben we dus een ruime ervaring opgedaan op het gebied van metaalhandel. Dus ook op het gebied van rvs lasbochten. Zowel particulieren als bedrijven hebben wij al voorzien van kwalitatief staal. Onze vriendelijke en betrokken aanpak leverde al vele tevreden klanten op. Indien gewenst, ontvangt u van onze medewerkers een deskundig advies op maat.

  • Levering op locatie binnen 24u
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Afname volledige lengtes niet verplicht
  • Wij maken voor u alles op gewenste maat
  • Transportdienst mogelijk

Uw rvs lasbocht razendsnel op locatie

Een rvs lasbocht is onmisbaar bij het verbinden van ronde buizen. Wij willen u dan ook zo snel mogelijk laten werken en bieden daarvoor een snelle dienstverlening aan. Hierbij is het eveneens mogelijk om te rekenen op maatwerk, zodat u altijd werkt met de juiste afmetingen. Indien wij de gewenste lasbocht niet op voorraad hebben, bestellen wij deze bij onze leverancier. Bovendien geniet u bij ons van een razendsnelle levering. Daarbij biedt onze uitgebreide voorraad de kans om het gewenste product meteen af te halen bij ons of door ons te laten bezorgen op het adres dat u wenst.

Ook voor de verwerking en bewerking van metalen leveren wij diverse producten.

Plaats uw order eenvoudig via de mail

Wilt u een rvs lasbocht of gelijkaardig product bij ons als ervaren metaalverdeler bestellen? Bij bestellingen, maar ook als u nog met vragen zit, stuurt u een e-mail naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Ook wanneer u van materialen af wilt, kunt u ons inschakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld metaal of koper inleveren bij ons. Wanneer u het toch niet gebruikt, nemen wij het graag van u over.

Wij zijn ook leverancier van industriële metaalverf, slijpschijven, electroden, lasbochten en bouwstaalmatten.