Home » Staal kopen particulier

 

Metaal kopen als particulier

Bij J. van der Walle uit Hulst kunt u niet alleen terecht als zakelijke klant, maar bent u ook van harte welkom als u metaal wilt kopen als particulier. Zowel grote als kleine bestellingen zijn mogelijk in onze zaak. Eveneens schakelt u ons in voor maatwerk. Wij luisteren naar welke afmetingen u precies nodig heeft en denken desgewenst met u mee. Omdat we al meer dan dertig jaar ervaring hebben in de metaalbranche, mogen we onszelf echte specialisten noemen op het gebied van de metaalhandel.

  • Levering op locatie binnen 24u
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Afname volledige lengtes niet verplicht
  • Wij maken voor u alles op gewenste maat
  • Transportdienst mogelijk

Deskundig advies over metaal kopen als particulier

Wij bieden een persoonlijke dienstverlening aan voor elke particulier en elke ondernemer die metaal bij ons wil kopen. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw vragen en bieden u deskundig advies op maat. Voor welke toepassing heeft u metaal nodig? Gebruik bijvoorbeeld staalprofielen of bouwstaalmatten om uw constructie nog beter te verstevigen.

Producten voor de verwerking en bewerking van metaal

In onze groothandel in staal verkopen we diverse producten voor de verwerking en bewerking van metalen. Klik op de knop hiernaast en ontdek het aanbod.

Ook voor de verwerking en bewerking van metalen leveren wij diverse producten.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Wilt u metaal als particulier of als bedrijf kopen? Dan kunt u ons gehele gamma aan producten en afmetingen verkennen via de website. Bestel uw product(en) door te mailen naar walle-metaal@kpnplanet.nl of door ons contactformulier in te vullen en ontvang deze bij u op locatie. Wij leveren zowel in Zeeuws-, als Oost- en West-Vlaanderen. Bij afwijkende afmetingen staan onze medewerkers klaar om het metaal te bewerken volgens de maten die u nodig heeft. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld grote aluminium platen nodig heeft, profiteert u van onze snelle service als staalleverancier uit Hulst.

Wij zijn ook leverancier van industriële metaalverf, slijpschijven, electroden, lasbochten en bouwstaalmatten.